Nadine Blaak
 

Bands & Ensembles

Trio Animando

Trio Animando (2015 - heden) is een klassiek trio dat bestaat uit Kevin Visser (klarinet), Chloë Elsenaar (viool) en Nadine Blaak (piano). Allen zijn studenten aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Het trio heeft een uiteenlopend repertoire, variërend van originele stukken voor de bezetting van onder meer de componisten Darius Milhaud, Waldemar von Baussnern, Peter Bartók en Igor Stravinsky, tot arrangementen van onder meer de componisten Dmitri Shostakovich, Franz Lachner en Georg Friedrich Händel. Daarnaast heeft het trio enkele duostukken in het repertoire.

Het trio heeft in 2016 de publieksprijs gewonnen voor 'Beste kamermuziekensemble ArtEZ Conservatorium Zwolle'. Deze prijs bestaat uit het geven van een concert in de concertenreeks van Oud-Avereest. Het concert zal plaatsvinden op zondag 17 september 2017.

Door middel van een auditie heeft het trio een masterclass gewonnen van het Van Baerle Trio. Deze masterclass hebben zij in ontvangst genomen op 14 februari 2018. Zij zijn hierbij gecoacht door Maria Milstein en Gideon den Herder.

Trio Animando geeft meerdere malen per jaar openbare en besloten concerten en is tevens te boeken door contact op te nemen via het contactformulier. Prijzen worden afgesproken in overleg.


Foto's door Wijbranda Holterman.

 • Trio Animando
  Trio Animando
 • Trio Animando
  Trio Animando
 • Trio Animando
  Trio Animando
 • Trio Animando
  Trio Animando
 • Trio Animando
  Trio Animando


Las Bandidas

Las Bandidas (2016 - heden) is een vijfkoppige meidenband bestaande uit drums, bas, zang, gitaar, toetsen en elektrische viool. De stijl varieert van rock tot blues tot country tot rock 'n roll uit de jaren '60 en '70. Het repertoire bestaat uit nummers van onder meer Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Electric Light Orchestra, The Animals, The Doors, The Kinks en Creedence Clearwater Revival. De band speelt voornamelijk in café's, op dorpsfeesten en op verjaardags- en huwelijksfeesten.

Op 8 september 2017 heeft Las Bandidas live gespeeld op radio Omrop Fryslân bij het programma Noarderwyn. Met hun enthousiasme hebben zij enkele voorrondes weten te winnen van onder meer het Flaeijelfeest in Nieuwehorne en Oerrock (2018). De finale van Oerrock zal plaatsvinden op 24 maart 2018.

Las Bandidas treedt regelmatig op en is tevens te boeken door contact op te nemen via het contactformulier. Prijzen worden afgesproken in overleg.

Website Las Bandidas: http://lasbandidas.nl/

Facebook Las Bandidas: https://www.facebook.com/lasbandidas.nl/ Foto's door Berend Drent.                                                                      

 • Las Bandidas
  Las Bandidas
 • Las Bandidas
  Las Bandidas
 • Las Bandidas
  Las Bandidas
 • Las Bandidas
  Las Bandidas
 • Las Bandidas
  Las Bandidas