NADINE BLAAK
 

Concertagenda

Feed
11-08-2024
Grachtenconcert Sneek DeBasic
   Meer
08-09-2024
Duo Fiore: zondagmiddagconcert in Zwolle
Van der Velde In de Broeren (Zwolle)   Meer
03-11-2024
Duo Fiore: zondagmiddagconcert in Zwolle
Van der Velde In de Broeren (Zwolle)   Meer
16-11-2024
Bourgondisch Bruckner door De Nije Symfony
Een concert door het projectorkest van De Nije Symfony o.l.v. Ronald Slager. Zij spelen Bruckner zesde symfonie. Voor de pauze klinken koorwerken van deze componist, motetten en delen uit de mis in E, gezongen...   Meer
17-11-2024
Bruckner 200 jaar, De Nije Symfony
Een breed overzicht van het werk van deze componist: Motetten, delen uit zijn mis in E en de zesde symfonie. Uitgevoerd door het projectorkest van De Nije Symfony o.l.v. Ronald Slager en Collegium Vocale...   Meer


Afgelopen concerten


Duo Fiore: gastoptreden in de Stadkamer

Datum:01-03-2024
19:30

Inge Zantingh (hoorn), Talitha Klooster (viool) en Fatemeh Jannati (piano) vormen samen het Elysium Trio. Zij hebben elkaar leren kennen op het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Daar bestond de mogelijkheid om de unieke combinatie van hoorn, viool en piano te vormen. Een bezetting die voor hen alle drie nog onbekend was, maar waarin ze nu met plezier spelen en mooie muziek mogen maken.

Tijdens dit gevarieerde concert neemt het Elysium Trio je mee naar de klassieke en romantische periodes van de klassieke muziek. Zij spelen muziek van componist Max Bruch, oorspronkelijk geschreven voor klarinet, altviool en piano.
Daarnaast speelt Fatemeh enkele solowerken voor piano van Beethoven en Schubert. Talitha zal samen met gastpianiste Nadine Blaak muziek spelen van Mozart, die zij als duo voor het eerst ten gehore brengen voor publiek. Een primeur dus!
Geniet van prachtige klanken en bijzonder muzikale samenspel!

Deelname is gratis, graag vooraf reserveren.
Een vrije gift na afloop is zeer welkom.Terug naar overzicht
Gastenboek